Opt persoane au fost rănite, fiind transportate la spital în urma unui accident produs, joi după-amiază, pe drumul naţional 71, în judeţul Dâmboviţa şi în care au fost implicate trei autoturisme. Primele date arată că niciunul dintre răniţi nu are leziuni grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, accidentul a avut loc, joi după-amiază, pe DN 71, în localitatea Ilfoveni.

Datele de la faţa locului arată că şoferul unui autoturism care a încercat să intre de pe un drum secundar în drumul naţional nu a acordat prioritate de trecere şi a izbit un alt autovehicul pe care l-a proiectat într-un al treilea autoturism.

În urma impactului, opt persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Primele date arată că niciuna dintre victime nu este rănită grav.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.