O femeie şi fiica sa în vârstă de şapte ani au ajuns la spital, joi după amiază, după ce au fost lovite de un autoturism în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din municipiul Târgovişte. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul s-a produs joi după-amiază, pe strada Vlad Ţepeş, din municipiul Târgovişte, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a acroşat o femeie în vârstă de 39 de ani şi pe fiica acesteia, de şapte ani, care traversau strada pe o trecere de pietoni.

La momentul sosirii echipajelor medicale, atât mama cât şi fiica era conştiente şi au fost transprotate la spital, unde s-a constatat că starea lor nu este gravă.

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.