O fetiţă în vârstă de cinci ani a căzut într-un puţ din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, ea rămânând agăţată de o găleată la doi metri adâncime. Fetiţa a fost scoasă teafără de către pompieri, intervenţia acestora durând mai puţin de jumătate de oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 17:10 - Dâmboviţa: Fetiţa de cinci ani căzută într-un puţ a fost scoasă teafără de către pompieri în mai puţin de jumătate de oră

Fetiţa în vârstă de cinci ani care a căzut, sâmbătă după-amiază, într-un puţ din oraşul Răcari, judeţul Dâmboviţa, rămânând agăţată de o găleată la doi metri adâncime, a fost scoasă teafără de către pompieri, intervenţia acestora durând mai puţin de jumătate de oră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea, salvatorii au săpat în jurul puţului şi au scos două dintre tuburile folosite la construcţia acestuia, reuşind să ajungă la nivelul fetiţei şi să o scoată de acolo.

Reprezentantul ISU Dâmboviţa a precizat că fetiţa este teafără în urma acestui eveniment.

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, copila de cinci ani a fost scoasă din puţ de către pompieri după o intervenţie de 24 de minute şi,. din primele date, a reieşit că ea nu a fost rănită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dâmboviţa, Eduard Ţelea, fetiţa nu a ajuns în apă, ci a rămas agăţată de găleata puţului, la o adâncime de aproximativ doi metri.

Un accident similar s-a petrecut în 25 aprilie, când Dănuţ, un copil de un an şi opt luni a căzut în puţul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, judeţul Teleorman, fiind scos după zece ore.

El a stat internat două săptămâni în Spitalul "Grigore Alexandrescu” din Capitală, fiind externat miercuri, după ce medicii au stabilit că starea sa este bună, iar acum poate să mănânce, râde, vorbeşte şi se joacă.

"Copilul a fost externat astăzi, cu stare generală bună. Este un copil normal, mănâncă, râde, se joacă, vorbeşte”, declara pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Raluca Alexandru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.