Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, luni dimineaţă, pompierii din Dâmboviţa intervenind pentru stingerea flăcărilor. Primele date arată că a luat foc camera motoarelor şi că nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Locomotiva care a luat foc luni dimineaţă este operată de compania privată Tehnotrans. CFR Infrastructură informează că, în urma incidentului, nu au existat consecinţe semnificative asupra traficului feroviar, un tren Regio fiind oprit timp de nouă minute, după care şi-a reluat deplasarea.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Intervenţia are loc la un tren aflat în zona localităţii Tărtăşeşti, anunţă ISU Dâmboviţa. 
„La momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în camera motoarelor. Focul a fost localizat rapid de pompieri şi se acţionează pentru lichidarea acestuia”, anunţă pompierii, la ora transmiterii acestei ştiri. 
La faţa locului acţionează pompierii de la Garda Răcari cu o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, Detaşamentul Titu cu o autospecială de stingere şi o autospecială pentru descarcerare. 
Primele date arată că nu au fost identificate victime ale incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.