Pompierii din Dâmboviţa intervin, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins chiliile Mănăstirii Nucet. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au reuşit să salveze Paraclisul mănăstirii construit din lemn.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Se acţionează pentru decopertarea acoperişului şi verificarea spatiilor in vederea identificării eventualelor focare ascunse. în interiorul mănăstirii la momentul izbucnirii incendiului se aflau 5 măicuţe care s-au autoevavuat. Nu erau alte persoane în spaţiile destinate pentru cazare”, a mai transmis ISU Dâmboviţa. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Intervenţie a pompierilor dâmboviţeni în această seară pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul chiliilor din cadrul Mănăstirii Nucet. Din fericire nu sunt înregistrate victime că urmare a incendiului”, a transmis, luni seară, ISU Dâmboviţa.  

Sursa citată a precizat că până acum pompierii au reuşit să salveze Paraclisul mănăstirii, construit din lemn şi care se afla lipit de chiliile mănăstirii. 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

”În momentul sosirii primelor echipaje de pompieri incendiul se manifesta la acoperişul chiliilor pe o suprafaţă de cca. 500 mp. Au fost mobilizate forţe de la mai multe subunităţi cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar pentru asigurarea operaţiunilor de intervenţie acţionează şi 3 ambulanţe, una SMURD  şi două SAJ. Alimentarea cu apă a autospecialelor se face de la un hidrant din zonă şi din fântâna aflată în curtea mănăstirii”, a mai transmis ISU Dâmboviţa.  

Sursa citată a precizat că a fost asigurată şi evacuarea bunurilor din interiorul chiliilor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.