Un băiat de 9 ani şi sora sa de 7 ani au murit, miercuri, după ce s-au înecat într-o groapă de exavaţie plină cu apă lângă care se jucau, în localitatea Bălteni, comuna Conţeşti. Groapa a fost săpată de primăria din localitate care intenţionează să construiască o staţie de epurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au declarat pentru News.ro că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea a doi copii căzuţi într-o baltă formată în urma unei excavaţii.

”Pompierii intervin pentru salvarea a doi copii căzuţi într-o excavaţie, în localitatea Bălteni, comuna Conţeşti din judeţul Dâmboviţa. Unul dintre copii a fost găsit şi scos la mal. A fost predat unui echipaj de ambulanţă care efectuează manevre de resucitare”, au declarat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Ulterior, aceştia au precizat că a fost găsit şi cel de-al doilea copii, şi în cazul acestuia medicii aplicând manevre de resuscitare. Din păcate, niciunul dintre copii nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Este vorbat despre un băiat de 9 ani şi sora sa de 7 ani care s-au jucat în apropierea unei gropi de excavaţie.

Groapa a fost săpată de primăria din localitate care doreşte să construiască acolo o staţie de epurare. Groapa are aproximativ trei metri adâncime, iar jumătate este plină cu apă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.