Cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani sunt cercetaţi pentru că ar fi sustras bunuri din magazia unui liceu din judeţul Dâmboviţa. Doi dintre ei au fost reţinuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”La data de 28 martie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgovişte, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au fost identificate 5 persoane, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a transmis, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Sursa citatăă a precizat că suspecţii ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o magazie ce aparţine unui liceu de pe raza localităţii Nucet.

Doi dintre bănuiţi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă.

”La data de 29 martie, cei 5 bărbaţi vor fi prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%”, au mai transmis poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.