Un bărbat din judeţul Dâmboviţa este cercetat de către poliţişti, fiind suspectat că transorta persoane cu un microbuz de marfă în care montase banchete din lemn.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, 11 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au oprit pentru control, pe str. 13 Decembrie, o autoutilitară condusă de un bărbat de 42 de ani, din Bolintin-Vale. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta ar fi efectuat transport de persoane, pe ruta Bolintin-Vale - Găeşti, cu o autoutilitară destinată transportului de mărfuri, fiind efectuate modificări neomologate, respectiv montarea unor banchete din lemn”, anunţă, joi, Poliţia Judeţeană Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 870 de lei, iar, ca măsură complementară, s-a dispus reţinerea certificatului şi placutelor cu număr de înmatriculare.

”De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru transportul de persoane contra cost fără a deţine autorizaţie. Totodată, s-a dispus şi suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului”, a mai transmis Poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.