Poliţiştii şi procurorii DIICOT Vrancea au descoperit, joi, o cultură indoor de cannabis, în urma a şapte percheziţii domiciliare făcute în judeţul Vrancea şi în municipiul Bucureşti, unsprezece persoane fiind duse la audieri. De asemenea, a fost prins un bărbat, cetăţean român, urmărit internaţional de către autorităţile italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT - BT Vrancea, au făcut şapte percheziţii domiciliare - cinci în Focşani şi două în Bucureşti, în cadrul unui dosar penal privind trafic de droguri de risc şi mare risc. Acestea au vizat o grupare specializată în trafic şi consum ilegal de droguri.

 

În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit, într-un imobil din Focşani, o cultură indoor de cannabis, fiind totodată ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 38 de plante şi 70 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină, precum şi mai multe bunuri susceptibil a fi fost folosite la săvârşirea infracţiunilor.

De asemenea, în urma uneia dintre percheziţiile făcute în Bucureşti, a fost prins un bărbat pe numele căruia autorităţile italiene au emis, în anul 2015, un mandat european de arestare, pentru trafic de persoane.

Astfel, au fost puse în aplicare 11 mandate de aducere, persoanele fiind duse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, în vederea audierii. 

Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a membrilor grupării şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.