O cultură de cannabis a fost descoperită în judeţul Constanţa, iar poliţiştii au ridicat cinci kilograme de astfel de plante. Trei persoane au fost reţinute pentru trafic de droguri de mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis, vineri, că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Constanţa, au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare în judeţ.
 
"În urma acestor activităţi, au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ cinci kilograme de cannabis, o cultură indoor de plante de cannabis, prevăzută cu instalaţiile aferente de încălzire, iluminare şi aerisire, fertilizatori, precum şi alte bunuri cu valoare probatorie”, arată surda citată.
 
Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri, urmând să fie prezentate Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.