Poliţiştii din Olt şi procurorii DIICOT au găsit două culturi de cannabis, dintre care una, formată din 29 de plante, fusese ascunsă într-o cultură de viţă de vie dintr-o comună argeşeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, marţi şi miercuri, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Olt au făcut patru percheziţii domiciliare în judeţele Olt şi Argeş, într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri.
 
"În timpul percheziţiilor, poliţiştii au descoperit într-o locuinţă, în comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creştere. Totodată, în comuna Stolnici, judeţul Argeş, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viţă de vie. În urma activităţilor, au fost ridicate seminţe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor şi un cântar de mare precizie”, se arată în comunicat. 
 
Anchetatorii au precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că plantele de cannabis erau cultivate pentru a fi vândute. 
 
Doi bărbaţi şi o femeie au fost duşi la sediul poliţiei, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale.
 
În activităţi au fost angrenaţi şi poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.