Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Sanda Draia, a declarat pentru News.ro că bărbatul din Petroşani care a ucis o femeie prin strangulare nu era căsătorit cu aceasta, dar că în trecut a avut o relaţie de prietenie cu ea. De asemenea, cabinetul veterinar în care a avut loc omorul nu îi aparţine victimei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”A fost comis un omor de către o perspană de sex masculin în vârstă de 30 de ani, victima este o femeie în vârstă de 30 de ani. Fapta a avut loc într-un cabinet veterinar, fără legătură cu serviciul victimei, care era medic veterinar. Prezumtivul autor a avut apoi o tentativă de sinucidere, dar întrucât rănile sunt superficiale, el fiind investigat la Spitalul de Urgenţă Petroşani, a fost preluat de organele de poliţie şi la această oră este audiat de procuror, care poate lua măsura reţinerii pentru 24 de ore a acestuia”, a declarat Sanda Draia.
 
Potrivit sursei citate, între victimă şi autor nu era o relaţie de familie, dar se cunoşteau, în trecut existând o relaţie de prietenie între ei.
 
Femeia a murit în urma strangulării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.