Poliţiştii din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna, au intervenit, joi, în cazul unei femei de 32 de ani care era vizibil agitată şi a spart geamurile apartamentului său, aflat la etajul al doilea. Ea a fost convinsă să iasă din locuinţă, fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc joi, poliţiştii din Târgu Secuiesc fiind sesizaţi privind o situaţie de risc la un imobil de pe strada Cernatului.
 
”La etajul II al imobilului, o femeie în vârstă de 32 de ani, aflată într-o stare vizibilă de agitaţie, a provocat distrugeri la geamurile apartamentului în care locuieşte, generând preocupare pentru siguranţa sa şi a celor din jur”, au explicat reprezentanţii IPJ Covasna.
 
Acolo au ajuns echipaje de Poliţie, inclusiv poliţistul de proximitate care o cunoaşte pe femeie şi mai interacţionase cu ea.
 
”Prin abordarea empatică şi calmă a poliţistului, femeia a fost convinsă să coboare în siguranţă din locuinţă. După ce a fost asigurată siguranţa femeii, aceasta a fost preluată de un echipaj medical pentru evaluare şi îngrijiri, fiind ulterior transportată la o unitate medicală pentru investigaţii suplimentare”, a transmis sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.