Băieţelul de trei ani din satul Hetea, judeţul Covasna, căutat de autorităţi şi voluntari după ce a dispărut din faţa casei a fost găsit, marţi, în localitatea Araci, primele informaţii arătând că el este în stare bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Covasna a transmis că băiatul de trei ani a fost găsit.

Un reprezentant al Poliţiei Covasna a declarat, la Digi 24, că acest copil a fost găsit în localitatea Araci şi este la Postul de Poliţie, unde a fost solicitat un echipaj medical.

"Din primele informaţii, este în regulă, nu are nicio problemă", a spus acesta.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna, pompierii au fost solicitaţi, luni seară, pentru căutarea unui copil dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea.
 
Astfel, peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea copilului de 3 ani.
 
Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate marţi dimineaţă.
 
Poliţia Judeţeană Covasna a anunţat că a fost sesizată, luni, în urul orei 19:00, despre faptul că Vasile Bogdan Coşcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, satul Hetea, a dispărut din faţa casei sale, nefiind cunoscute alte date care să conducă la localizarea acestuia.

Sursa citată a precizat că la căutări au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren şi câini de urmă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.