Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a fost oprit, în urmă cu o săptămână, de un echipaj de poliţie, iar atunci când i-au fost cerute actele a plecat, fiind la un pas să acroşeze un poliţist. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui şi au tras trei focuri de armă, dintre care unul în direcţia anvelopelor. El a fost ulterior reţinut şi miercuri a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în 7 noiembrie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Constanţa au oprit şi scos din trafic un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Constanţa, care conducea un autoturism Mercedes S Class pe strada Cumpenei din municipiu şi a virat la stânga pe marcajul dublu continuu longitudinal.

"În momentul în care poliţiştii i-au solicitat tânărului să prezinte documentele pentru verificare şi control, acesta a declarat date neadevărate, ulterior pornind în trombă, cu viraj brusc stânga, fiind pe cale să acroşeze unul dintre poliţiştii de la faţa locului, cu partea lateral stângă a autoturismului. În continuare, poliţistul l-a somat verbal pe tânărul în cauză să oprească, iar pentru că acesta nu s-a conformat, a folosit armammentul din doare, trăgând trei focuri de armă, două în plan vertical şi al treilea în direcţia anvelopelor", au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Sursa citată a precizat că, în urma incidentului, nu au fost persoane rănite sau pagube materiale.

El nu a putut fi prins atunci, iar oamenii legii au început cercetările pentru identificarea sa.

Poliţiştii au precizat că tânărul a oferit datele unei alte persoane atunci când a fost oprit în trafic, iar autovehiculul respectiv a fost înstrăinat de mai multe ori, la diferite persoane din mai multe judeţe, fără înscrierea în certificatul de înmatriculare a datelor noului proprietar. El a fost prins marţi, atunci când poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat, miercuri, instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.