Un şofer a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fost urmărit în trafic, în municipiul Constanţa. Bărbatul nu avea permis pentru nicio categorie de vehicukle, iar în maşina sa au fost găsite substanţe cu efecte psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, miercuri, că poliţiştii au făcut semnal de oprire şoferului unui autotursm care se deplasa pe strada Cumpenei din municipiul Constanţa. 
 
El nu a oprit, iar poliţiştii au plecat în urmărirea lui. 
 
“Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul a abandonat autoturismul pe strada Egretei, părăsind locul faptei, dar a fost depistat, la scurt timp, în cartierul CET.
Din verificările efectuate, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite un pliculeţ şi o ţigaretă confecţionată artizanal, ambele conţinând o substanţă susceptibilă a avea efecte psihoactive”, au afirmat poliţiştii. 
 
Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
Suspectul va fi prezentat miercuri, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.