Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, la o mănăstire din judeţul Constanţa, fiind afectat acoperişul chiliilor, iar în zona respectivă intervin peste 40 de pompieri. Persoanele care se aflau în clădire în momentul izbucnirii flăcărilor au ieşit până la sosirea echipelor de intervenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi, la un incendiu izbucnit la acoperişul unor chilii de la mănăstirea din localitea 23 August. La faţa locului s-au deplasat peste 40 de pompieri cu cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de lucru la înălţime din cadrul a cinci subunităţi. De asemenea, în zona se mai deplasează o autoscară mecanică.

Persoanele care se aflau acolo - doi călugări şi alte două persoane - au părăsit clădirea până la sosirea echipelor de intervenţie.

Conform reprezentanţilor Arhiepiscopiei Tomisului, la mănăstirea respectivă se află patru călugări şi personal auxiliar.

Incendiul a fost localizat şi se intervine pentru lichidarea acestuia, dar corpul de chilii este distrus.

Cauza posibilă a incendiului este o defecţiune în camera centralei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.