Un poliţist aflat în timpul liber a reuşit să prindă un tânăr de 24 de ani care a furat dintr-un supermarket din Năvodari o trusă de chei. El a fugit cu produsul furat, dar a fost urmărit şi imobilizat de poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, agentul-şef adjunct de poliţie Nicolae Ababei, de la Poliţia oraşului Năvodari, aflat miercuri în timpul liber, a prins în flagrant delict un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Lumina, judeţul Constanţa, bănuit de furt.

Poliţistul se afla la cumpărături într-un supermarket din oraşul Năvodari unde l-a surprins pe tânăr, care ar fi sustras o trusă de chei tubulare, ulterior reuşind să iasă din magazin şi să fugă.

Poliţistul l-a urmărit pe acesta pe o distanţă de aproximativ 500 de metri, reuşind să-l imobilizeze, în scurt timp. În continuare, el a cerut sprijin colegilor săi, care au găsit la tânăr bunul furat, în valoare de 100 de lei. 

Prejudiciul a fost predat reprezentantului societăţii în cauză, iar tânărul este cercetat pentru furt.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.