Un copil de patru ani şi mama lui au fost răniţi miercuri, în urma exploziei unei butelii, incidentul având loc într-o casă din Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, pe strada Andrei Mureşanu din Constanţa după ce o butelie a explodat. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu, a precizat ISU Dobrogea.
Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au afimat că în urma exploziei au fost răniţi un copil de patru ani, care a suferit arsuri de gradul 2 pe mâini şi picioare, şi mama lui, diagnosticată cu arsuri de gradul 1 pe picioare. 
Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.