Un bărbat şi-a înjunghiat iubita duminică dimineaţă, după care s-a înjunghiat provocându-şi răni grave, evenimentul având loc într-o localitate din judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică dimineaţa, în localitatea Lazu, în jurul orei 10:02, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de faptul că un bărbat, de aproximativ 40 de ani, şi-ar fi agresat concubina, de 39 de ani, cu un obiect înţepător în zona toracelui.

„Ulterior, bărbatul şi-ar fi autoprovocat răni, acesta aflându-se în stare gravă. Medicii le-au acordat amândurora îngrijiri la faţa locului, starea acestora fiind stabilă", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale efectuează cercetări la faţa locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi a încadrării juridice. Conform Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, ambele persoane prezintă plăgi la nivelul toracelui, în zona inimii. Femeia se află în sala de operaţie, iar el este conştient, la investigaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.