Un bărbat este cercetat de procurorii constănţeni pentru că şi-a omorât sora, înjunghiind-o de mai multe ori, iar fapta s-a petrecut atunci când femeia a încercata să îl împiedice să se sinucidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au transmis, joi, că un bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. 
 
“În dimineaţa zilei de 15 noiembrie 2023, în jurul orelor 06:00, în curtea locuinţei din oraşul Negru Vodă, când aceasta încerca să îl împiedice să se sinucidă, inculpatul i-a aplicat surorii sale, C.P., mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală şi cervicală, astfel că i-a provocat leziuni grave, ce au condus la deces, survenit la data de 20 noiembrie 2023 în spital, prin hemoragie meningo-cerebrală masivă, consecutivă secţionării arterei vertebrale drepte cervicale posterioare paramediane. În acelaşi context, inculpatul a încercat să se sinucidă, aplicându-şi singur lovituri cu cuţitul în zona abdominală, astfel că a fost necesară internarea sa în spital şi acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă”, au precizat procurorii.
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.