Un bărbat de 66 de ani şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce a fost înjunghiat de fiul său, în vârstă de 38 de ani, fapta având loc într-o societate comercială din municipiul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis că, duminică, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane.
 
"La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani. La locul faptei, a ajuns şi un echipaj medical, care, din păcate, a constat decesul victimei. Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri", se arată în comunicat.
 
Bărbatul este cercetat pentru omor, iar poliţiştii continuă ancheta în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.