Un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost împuşcat, sâmbătă după amiază, la o partidă de vânătoare organizată în judeţul Constanţa, victima fiind transportată la spital în stare stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi, sâmbătă după amiază, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un fond de vânătoare situat între localităţile Independenţa şi Cerchezu, o persoană ar fi fost împuşcată accidental.
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 55 de ani, care, din primele informaţii, participa la o partidă de vânătoare, fiind lovit în picior, prin ricoşarea dintr-un copac a alicelor.  Bărbatul a fost transportat la spital în stare stabilă”, a transmis IPJ Constanţa.
 
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.