Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost încătuşat, vineri seara, după ce i-a înjurat pe poliţiştii sosiţi la un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa şi a provocat scandal în zona respectivă. El nu fusese implicat în evenimentul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un echipaj de poliţie rutieră a fost solicitat, vineri, în jurul orei 20.00, în zona Gării din Constanţa, în urma producerii unui accident rutier.

Evenimentul s-a produs după ce un autobuz a accidentat un pieton.

La locul accidentului, poliţiştii au fost înjuraţi de un bărbat de 39 de ani din Constanţa. Acesta făcuse scandal şi înainte de sosirea oamenilor legii, certându-se cu şoferul autobuzului, dar şi cu alte persoane.

El a primit un avertisment din partea poliţiştilor pentru atitudinea sa, dar pentru că nu s-a oprit, a fost încătuşat şi dus la sediul Serviciului Rutier Constanţa, unde este audiat.

Bărbatul nu fusese implicat în accidentul rutier respectiv.

Bărbatul care i-a înjurat pe poliţişti a fost amendat cu 2.500 de lei. Pentru faptele sale, el a primit trei sancţiuni, una de 500 de lei şi alte două de câte 1.000 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.