Un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită, joi dimineaţă, în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, accidentul a avut loc, joi dimineaţă, pe DN 39, între staţiunile Neptun şi Olimp.

Un bărbat conducea un autoturism de la Mangalia către Constanţa, iar la un moment dat, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un copac de marginea drumului. În urma impactului, conducătorul auto a murit, iar o femeie, pasageră pe locul din dreapta al autoturismului, a fost grav rănită. Ea se afla în comă şi a fost dusă la spital.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pentru scoaterea persoanelor din maşină au intervenit şapte pompieri cu o autospecială cu modul de descarcerare de la Mangalia, dar şi două echipaje ale Serviciului Judeţean.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.