Un bărbat a murit şi altul a fost grav rănit în urma unui accident rutier petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, evenimentul având loc lângă clădirea Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă. Maşina în care se aflau cei doi a lovit un autoturism parcat, apoi a ricoşat într-un panou electric. Pentru scoaterea celor doi bărbaţi din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Negru Vodă, conducea un autoturism Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria.

La un moment dat, când a ajuns în dreptul clădirii Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda, parcat pe partea stângă, în afara părţii carosabile. În urma impactului, primul autoturism a ricoşat şi a intrat într-un panou electric.

În accidentul rutier şi-a pierdut viaţa conducătorul auto, iar un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, tot din Negru Vodă, pasager pe locul din dreapta faţă, a fost grav rănit.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la accident au intervenit cinci pompieri cu modul de descarcerare de la Garda de Intervenţie Chirnogeni. Deoarece cei doi bărbaţi erau încarceraţi echipa de intervenţie a intervenit pentru scoaterea lor din autoturism. Persoana rănită a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest eveniment rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.