Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită, şoferul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În momentul în care a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge a ameninţat un poliţist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sâmbătă seară, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Medgidia, a condus un autoturism ăn Constanţa şi nu ar fi acordat prioritate unei maşini într-un sensul giratoriu.

În urma accidentului a fost rănit uşor un pasager din al doilea autoturism, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din oraşul Năvodari.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au stabilit că şoferul vionovat de producerea accidentului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,79 mg/l alcool în aer pur expirat, fapt pentru care l-au condus la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

"Ulterior, conducătorul auto a devenit agresiv şi a adus ameninţări unui poliţist din cadrul Poliţiei Rutiere Constanţa, care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Duminică dimineaţă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi ultraj.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.