Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii constănţeni după ce a încălcat ordinul de protecţie obţinut de fosta sa iubită, pe care a ameninţat-o şi a agresat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tîrguşor s-au sesizat din oficiu asupra nerespectării unui ordin de protecţie emis de Judecătoria Constanţa în cazul unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Tîrguşor.

Beneficiara ordinului de protecţie este o femeie, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Tîrguşor, fosta sa iubită. Cei doi s-au întâlnit faţă în faţă, iar bărbatul a continuată să o ameninţe şi a lovit-o.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în arestul IPJ Constanţa. El este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea unui ordin de protecţie, loviri şi alte violenţe, ameninţare, dar şi pentru conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, ultimele două infracţiuni la regimul rutier fiind conexate în acest dosar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.