Un bărbat de 40 de ani a fost reţinut de poliţiştii constănţeni după ce a furat 70.000 de lei dintr-o maşină parcată, iar anchetatorii au stabilit că el a intrat în autoturism după ce a copiat semnalul de la închiderea centralizată a acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis joi, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa - Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au făcut o percheziţie în Bucureşti, la locuinţa unui bărbat, de 40 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 28 august, în jurul orei 17.30, prin copierea semnalului închiderii centralizate a unui autoturism, bărbatul ar fi descuiat vehiculul persoanei vătămate, parcat pe strada Soveja, din municipiul Constanţa şi ar fi sustras 70.000 de lei din interioriul autoturismului. În urma efectuării percheziţiei, din locuinţa persoanei bănuite au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe bunuri cu valoare probatorie, inclusiv o staţie de emisie-recepţie, care ar fi fost folosită la comiterea faptei”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând să fie prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere legală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.