Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii constănţeni, după ce a ameninţat că le va da foc celor doi copii ai săi sau îi va arunca în lac dacă iubita sa şi mama copiilor nu îi va trimite 500 de euro din străinătate, acolo unde ea lucrează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa fac cercetări într-un dosar de şantaj, ca urmare a sesizării unei femei de 40 de ani, cu domiciliul în Constanţa, aflată în prezent la muncă în afara ţării.

"Din cercetări a reieşit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie şi ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, ameninţând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Cu sprijinul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Constanţa, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv are 42 de ani, este cetăţean egiptean cu reşedinţa în România. El are doi copii, de patru ani şi de şase ani, în urma relaţiei cu femeia respectivă. Cei doi copii au fost încredintaţi familiei femeii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru şantaj, urmând să fie prezentat joi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.