Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Constanţa, după ce şi-a agrest iubita, iar apoi a înjunghiat-o cu o foarfecă în zona spatelui, fapta având loc într-un camping din Eforie Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, joi, că procurorii au început urmărirea penală faţă un bărbat acuzat de comiterea infracţiunii de violenţă în familie  sub forma tentativei la omor.
“La data de 23 august 2022, în jurul orelor 13.35, în campingul ”Bucuria” din staţiunea Eforie Nord, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în cursul unui conflict conjugal, inculpatul a agresat-o pe concubina sa, Ţ.A., pe care a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona capului şi a înjunghiat-o de cel puţin două ori în zona spatelui cu o foarfecă, astfel încât i-a provocat leziuni traumatice care i-au pus în primejdie viaţa”, se arată în comunicat.
Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind apoi prezentat Tribunalului Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.