Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că a şantajat un om de afaceri, solicitându-i o mie de euro pentru a nu face publice informaţii nereale despre o boală transmisibilă pe care ar fi dobândit-o atunci când era angajat la un restaurant deţinut de omul de afaceri respectiv, bărbatul fiind prins la scurt timp după ce primise suma de 4.500 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor,  în 16 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Constanţa au organizat un flagrant, în interiorul unui restaurant din Constanţa, pentru prinderea unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.

Bărbatul, fost angajat la restaurantul respectiv, a solicitat suma de o mie de euro, în repetate rânduri, unui om de afaceri din municipiul Constanţa, ameninţându-l că va face publice aspecte nereale cu privire la o boală transmisibilă dobândită pe perioada angajării, aspect ce ar fi atras controale din partea diverselor instituţii.

Poliţiştii l-au prins pe bărbatul respectiv, după ce acesta primise suma de 4.500 de lei de la omul de afaceri.

Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, iar miercuri a fost prezentat instanţei, care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. El a fost dus în arestul IPJ Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.