Trupul unui băiat în vârstă de 11 ani care dispăruse, duminică, în mare, în zona plajei Modern din municipiul Constanţa, a fost găsit prins între stabilopozi, în aceeaşi zonă. Pompierii au intervenit pentru scoaterea trupului neînsufleţit şi aducerea la mal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, băiatul a venit, duminică, împreună cu mama, bunica şi trei fraţi pe plaja Modern din municipiul Constanţa, familia respectivă locuind în Satu Nou. La un moment dat, băiatul de 11 ani a intrat în apă cu doi dintre fraţii săi, el fiind cel mai mare. El le-a spus că vrea să înoate până la geamandură şi nu a mai ieşit la mal. 

Familia l-a căutat fără succes, apoi a anunţat salvamarii, care la rândul lor au încercat să îl găsească, dar nu au reuşit.

Trupul băiatului a fost văzut luni dimineaţa, prins între stabilopozi, în zona plajei Modern.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la faţa locului s-au deplasat o ambarcaţiune, o autospecială de pompieri cu un total de 10 subofiţeri şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. Cadrele medicale au constatat decesul băiatului. Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie.

Numărul persoanelor înecate în mare în acest sezon estival a ajuns la zece.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.