Trei persoane, între care un cetăţean olandez, au fost amendate de poliţişti cu câte 1.500 de lei, după ce au întrerupt, sâmbătă, un spectacol la Delfinariul din Constanţa, sărind în apă în timpul unei reprezentanţii a delfinilor. Cei trei – doi bărbaţi şi o femeie – au cerut eliberarea delfinilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, sâmbătă, un spectacol la Delfinariu a fost întrerupt după ce trei persoane au sărit în bazin. Acestea s-au apropiat de margine în timpul reprezentaţiei delfinilor şi au sărit în apă, în ciuda încercărilor angajaţilopr instituţiei de a-i opri. Protestatarii aveau pancarte pe care scria “Marea este casa delfinilor” şi “Ni-Ni şi Chen-Chen suferă pentru distracţia voastră”.

Angajaţii Delfinariului au sunat la 112, iar în scurt timp şi-a făcut apariţia un echipaj de Poliţie.

Cele trei persoane – doi bărbaţi şi o femeie - au plecat însoţite de poliţişti. Ei au fost identificaţi ca fiind un bărbat de 32 de ani din Olanda, un alt bărbat de 33 de ani din Eforie şi o tânără de 28 de ani din Cluj.

Persoanele respective au fost amendate cu câte 1.500 de lei fiecare.

Reprezentanţii Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii susţin că prin gestul lor cele trei persoane au pus în pericol chiar sănătatea delfinilor având în vedere că nu erau dezinfectaţi atunci când au intrat în bazin.

Conducerea instituţiei intenţionează să depună o plângere penală în acest caz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.