Trei persoane au murit, luni, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce două autovehicule s-au ciocnit. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, la un accident rutier petrecut între localităţile Crucea şi Gălbiori, în eveniment fiind implicate cinci persoane.

La faţa locului s-au deplasat pompierii de la Staţia Hârşova cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare de la Detaşamentul Palas, elicopterul SMURD, o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului au constatat că trei persoane au murit, fiind vorba de doi bărbaţi şi de o femeie din acelaşi autoturism.

Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier refuză transportul la spital, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Conform Centrului Infotrafic, după primele cercetări, într-o curbă, un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a lovit de o autoutilitară. Traficul în zona respectivă se desfăşoară pe o singură bandă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.