Trei persoane au fost intoxicate cu fum în urma unui incendiu care a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, în municipiul Constanţa, şi care a afectat trei case. Focul a fost stins după trei ore şi jumătate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că, în noaptea de miercuri spre joi, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de pe strada Soarelui din Constanţa. Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţa SMURD B de la Detaşamentul Port, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi autoscara de la Detaşamentul Fripis, o autospecială de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul Palas. 
 
"La locul incendiului au fost asistate de către echipajul SMURD, trei victime intoxicate cu fum, din care doar una a necesitat transport la spital. În urma incendiului au ars aproximativ 70% din trei case care, în total, aveau o suprafaţă de aproximativ 205 metri pătraţi”, a transmis ISU.
 
Focul a fost stins în jurul orei 5.00.
 
Incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un aparat de aer condiţionat lăsat sub tensiune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.