Trei bărbaţi au fost prinşi de poliţiştii constănţeni în Mamaia Nord, în timp ce aveau în maşină muguri de cannabis şi cocaină. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri, iar ceilalţi doi sunt cercetaţi pentru deţinere de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în minivacanţa de 1 Mai, poliţiştii din Năvodari au depistat trei bărbaţi, de 22, 23 şi 36 de ani, care se deplasau cu un autoturism, pe bulevardul Mamaia Nord, iar în urma controlului corporal, asupra celor trei persoane, poliţiştii au găsit fragmente vegetale şi substanţe susceptibile a fi droguri. 

Astfel, cazul a fost preluat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT Constanţa, care au continuat cercetările pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Oamenii legii au percheziţionat autoturismul cu care se deplasau cei trei bărbaţi şi au găsit în maşină 114 grame de muguri de cannabis, 10 de grame de cocaină, o ţigară confecţionată artizanal cu fragmente vegetale de cannabis şi tutun, două grindere, un cântar electronic de precizie şi 2.833 de lei.

Bărbatul de 36 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut ulterior şi apoi arestat preventiv pentru trafic de droguri, iar ceilalţi doi sunt anchetaţi pentru deţinere de droguri de risc şi de mare risc.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.