Trei bărbaţi au fost amendaţi de poliţiştii constănţeni cu câte 5.000 de lei după ce s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei, unde au consumat băuturi alcoolice, iar unul din ei le-a arătat celorlalţi o armă de tip airsoft pe care o deţine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis că, luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia s-au sesizat din oficiu în urma postării unui filmuleţ pe o reţea de socializare. 
 
 
"În urma vizionării imaginilor,  poliţiştii au stabilit identitatea celor trei persoane implicate, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că cei trei bărbaţi s-au întâlnit la locuinţa unuia dintre ei, au consumat băuturi alcoolice, iar gazda le-a arătat prietenilor săi o armă de culoare neagră, pe care unul dintre aceştia a folosit-o în filmuleţul respectiv. Poliţiştii au stabilit faptul că arma este o replică de tip airsoft”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Astfel, bărbatul în vârstă de 33 de ani, proprietarul armei, a fost amendat cu 5.000 de lei, pentru că nu a respectat condiţiile de păstrare a armei.
Ceilalţi doi bărbaţi care apar în video au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei pentru nerespectarea O.M. 3/2020.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.