Tânărul care, la sfârşitul lunii aprilie, a furat 9.000 de lei dintr-o sală de jocuri din comuna 23 August a fost prins de poliţiştii constănţeni, el fiind reţinut pentru 24 de ore şi urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au făcut, miercuri, două percheziţii domiciliare în localitatea 23 August şi municipiul Mangalia.

"În urma acţiunii, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, în vârstă de 18 ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal", au precizat reprezentanţii Poliţiei Constanţa. La sfârşitul lunii aprilie, el a furat 9.000 de lei de la o sală de jocuri din comuna 23 August.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca joi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În 24 aprilie, în jurul orei 4.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie 23 August au fost sesizaţi că o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei societăţi comerciale (profil jocuri de noroc) şi, prin ameninţare cu un cuţit, ar fi sustras suma de bani reprezentând încasările din ziua respectivă. Suma sustrasă a fost de 9.000 de lei.  Poliţiştii au precizat că, înainte de a pătrunde în sala de jocuri de noroc, bărbatul ar fi oprit sursa de electricitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.