Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, fiind suspectat că a violat, în mod repetat, o femeie de 77 ani ani, între 25 decembrie 2017 şi 1 februarie 2018. De asemenea, tânărul este acuzat că a violat şi o femeie de 41 de ani, fiind reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în urma cercetărilor în cazul comiterii a patru infracţiuni de viol, poliţiştii au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, tânărul este suspectat că aviolat de trei ori o femeie de 77 de ani, iar în noaptea de 7/8 septembrie 2018, ar fi violat o femeie de 41 de ani, ambele din localitatea Topalu, judeţul Constanţa.

Tânărul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunilor de viol (patru fapte), violare de domiciliu (patru fapte), lovire sau alte violenţe (două fapte) şi furt calificat.

Suspectul şi-a recunoscut faptele, spunând că atunci când le-a comis se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.