Şoferul unui microbuz care face curse regulate de călători în judeţul Constanţa a blocat un sens de mers, marţi dimineaţă, pe DN 39, în zona podului de la Agigea, timp de aproximativ 40 de minute, fiind nemulţumit de faptul că fusese amendat de poliţişti deoarece avea mai mulţi pasageri decât capacitatea mijlocului de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, marţi, în jurul orei 6.30, un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa a oprit în trafic, pe DN 39, un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Independenţa, judeţul Constanţa. Pentru că avea peste 25 de persoane în microbuz pe numai 15 locuri, el a fost amendat cu 9.000 de lei. Supărat, bărbatul a oprit microbozul transversal pe un sens de mers, în zona podului de la Agigea, timp de aproximativ 40 de minute. În acest timp, poliţiştii au deviat circulaţia pe contrasens în zona respectivă, iar călătorii au coborât din microbuz, continuându-şi drumul cu alte mijloace de transport.

În cele din urmă, şoferul a fost convins să renunţe la gestul său, el fiind dus la sediului Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa pentru audieri. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.