Tânărul de 22 de ani care a provocat un accident pe o trecere de pietoni din Constanţa în urma căruia un copil de doi ani a murit, iar tatăl său a fost grav rănit, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cele două persoane rănite în urma accidentului sunt internate în stare gravă la Spitalul Judeţean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, tânărul care a provocat accidentul rutier de miercuri seara a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ. El este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă spun că starea celor doi răniţi în accident este foarte gravă. Femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar bărbatul urmează să fie operat deoarece starea sa nu a permis intervenţia în cursul serii trecute, ambii fiind internaţi în Secţia de Terapie Intensivă.

Un copil de doi ani a murit, iar tatăl său a fost grav răniţi în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri seară pe o trecere de pietoni din municipiul Constanţa. În accident a fost grav rănită şi o femeie care traversa strada în acel moment, despre care s-a crezut iniţial că ar fi bunica copilului, stabilindu-se ulterior că nu are vreo legătură de rudenie cu acesta.

Accidentul a avut loc după ce tânărul de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Buzău, nu a acordat prioritate la o trecere de pietoni, lovindu-l pe bărbatul care ţinea copilul în braţe, dar şi pe femeie.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase băuturi alcoolice şi nici nu se afla sub influenţa altor substanţe. 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.