Şoferul care a produs accidentul de pe DN 22, din judeţul Constanţa, soldat cu rănirea a patru persoane, era băut, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit poliţiştilor, accidentul din localitatea constănţeană Sibioara a avut loc după ce un şofer de 38 de ani a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar.

Şoferul vinovat a fost testat de poliţişti, reieşind că avea o alcoolemie de 0,88 mg alcool pur în aerul expirat.

El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul a avut loc pe DN 22 Constanţa - Tulcea, în zona localităţii Sibioara.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, un echipaj de descarcerare de la ISU Dobrogea şi un elicopter SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cele patru persoane rănite erau conştiente şi stabile, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Trei dintre răniţi au fost duşi cu ambulanţele la spital, iar cel de-l patrulea, aflat în stare mai gravă, a fost preluat de elicopterul SMURD.

Circulaţia în zona accidentului a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.