Şoferul beat în vârstă de 31 de ani, care în noaptea de sâmbătă spre duminică, a lovit cu maşina doi turişti pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, conducătorul auto de 31 de ani care a produs accidentul din Năvodari a fost reţinut duminică după amiază pentru 24 de ore. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Constanţa. Bărbatul va fi prezentat luni instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.00, el a condus un autoturism pe DC 86, în localitatea Năvodari, dinspre Constanţa către Năvodari. Ajungând la marcajul pietonal din dreptul campingului Soleil, el a accidentat uşor doi tineri, de 20 de ani, respectiv 18 ani, care traversau pe trecerea de pietoni, din stânga conducătorului auto.

După producerea accidentului rutier şoferul a părăsit locul faptei, fiind identificat în jurul orei 07.30.

Poliţiştii rutieri au stabilit că bărbatul se afla sub influenta băuturilor alcoolice - 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acestuia  i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul rănit, de 20 de ani, este din Olanda, iar fata de 18 ani are dublă cetăţenie, ambii fiind turişti.

Şoferul este cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.