Bărbatul în vârstă de 25 de ani, care miercuri după-amiază a accidentat mortal o femeie, a fugit de la locul faptei, poliţiştii stabilind că nu are permis şi că era sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind dus în arestul IPJ Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Constanţa a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului care a provocat un accident rutier soldat cu decesul unei persoane, decizia nefiind definitivă şi putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.

Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Constanţa. 

Potrivit poliţiştilor, joi după-amiază, a avut loc un accident rutier pe DJ226, în localitatea Sinoe, după ce un autoturism Dacia, înmatriculat în Tulcea, a lovit o femeie, iar apoi maşina s-a răsturnat în afara carosabilului,  şoferul fugind de la locul faptei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Constanţa, dar în pofida eforturilor cadrelor medicale, victima, în vârstă de 81 de ani, a decedat.

Poliţiştii au început cercetările în acest caz, reuşind în scurt timp prinderea şoferului. Bărbatul are 25 de ani, este din localitatea Sinoe, oamenii legii stabilind că nu are permis pentru nicio categorie de autovehicule şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0.91 mg/l alcool in aer pur expirat.

Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului, conducerea autovehiculului sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.