Şoferul care a accidentat mortal un motociclist, în localitatea constănţeană Valu lui Traian, după ce a virat peste marcajul dublu continuu a fost arestat preventiv de Judecătoria Constanţa. El se afla sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judecătoria Constanţa a decis, vineri, arestarea preventivă pentru 30 de zile a şoferului de 28 de ani, pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Constanţa. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Accidentul a avut loc, joi dimineaţă, în localitatea Valu lui Traian, unde un bărbat de 28 de ani conducea un autoturism marca Opel Corsa pe DN 3. La o intersecţie, el a virat stânga peste marcajul dublu continuu, lovind o motocicletă condusă din sens opus de un bărbat de 28 de ani, din Valu lui Traian.

În urma impactului, motociclistul a murit.

Poliţiştii au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar motociclistul nu avea permis de conducere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.