Conducerea Serviciului Public de Impozite şi Taxe (SPIT) a decis deschiderea sediului de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, unde luni seara a izbucnit un incendiu. În urma evaluărilor, s-a constatat că zona destinată publicului şi cea de birouri nu au fost afectate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii SPIT au anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că incendiul de luni seara nu a afectat zona destinată publicului şi cea de birouri, sediul de pe bulevardul Tomis fiind deschis pentru efectuarea tuturor operaţiunilor fiscale.

"În urma primelor evaluări, am constatat că zona destinată publicului, cât şi cea de birouri nu au fost afectate, ghişeele Agenţiei fiscale nr. 6 fiind deschise astăzi, 07.08.2018, pentru efectuarea tuturor operaţiunilor fiscale", se arată în comunicat.

Luni seara, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la clădirea în care funcţionează Serviciul Public de Taxe şi Impozite de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa. Acolo s-au deplasat 25 de pompieri cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi cu două autoscări, precum şi echipaje medicale. La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu degajare mare de fum la etajele superioare ale clădirii, pompierii intervenind şi reuşind să evite ca focul să se extindă la clădirile învecinate. De asemenea, nu au existat persoane rănite, incendiul izbucnind după încheierea programului de lucru, când în clădire nu se mai afla nimeni.

Focul a fost stins după aproximativ o oră.

Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o ţigară aruncată la ghena de gunoi, iar focul s-a extins apoi pe tubulatură până la etajele superioare ale clădirii. În urma incendiului, au ars coloana de la ghena de gunoi, de la parter la etajul trei, şi două uşi termopan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.