Pompierii intervin, miercuri dimineaţă, pentru asigurarea măsurilor de securitate la o garnitură de tren care transportă gaz lichefiat, deoarece de la un vagon din cele 40 au loc pierderi de gaz de la vana de descărcare. Zona a fost izolată şi se aşteaptă echipa specializată a operatorului economic care deţine gazul pentru remedierea defecţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, pentru a asigura măsuri PSI la o garnitură de tren, cu scurgeri de gaz, în gara Saligny.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Detaşamentul de Pompieri Cernavodă şi un echipaj SMURD.

Trenul are 40 de vagoane cu gaz lichefiat şi este staţionat în Gara Saligny, pierderile de gaz fiind înregistrate la un singur vagon, pe la vana de descărcare.

Pompierii au izolat zona şi aşteaptă echipa specializată a operatorului economic care deţine gazul să remedieze defecţiunea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.