Un scandal între mai multe persoane a avut loc pe o stradă din oraşul constănţean Ovidiu, iar în urma conflictului un bărbat şi două femei au ajuns la spital. Patru bărbaţi au fost duşi la audieri în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat, marţi, că poliţişti din oraşul Ovidiu au fost sesizaţi, luni seara, printr-un apel la 112, despre faptul că, pe strada Coralilor, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.
 
“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele în cauză, care ar fi avut un conflict spontan, pe fondul băuturilor alcoolice. Dintre acestea, patru bărbaţi au fost conduşi la sediul Poliţiei oraşului Ovidiu, pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, trei persoane (un bărbat şi două femei) au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată sursa citată.
 
La locul incidentului au fost prezenţi şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti locali.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.