Şase persoane au fost arestate pentru mai multe infracţiuni, printre care trafic de minori şi proxenetism, în urma urma unei acţiuni desfăşurate în Constanţa şi în oraşul Ovidiu, unde au fost făcute şapte percheziţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie aonstanţa, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanţa au făcut şapte percheziţii în Constanţa şi Ovidiu. Acţiunea a vizat mai multe persoane suspectate de trafic de minori, proxenetism şi folosirea prostituţiei infantile, fapte săvârşite începând cu 2017 în judeţul Constanţa.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate două autoturisme şi sume de bani în lei şi valută.

Douăsprezece persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 65 de ani, au fost duse la sediul DIICOT Constanţa, pentru audieri. Şase dintre acestea au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic de minori, proxenetism şi folosirea prostituţiei infantile, faţă de alte două persoane fiind luată măsura controlului judiciar.

Suspecţii au fost duşi la  Tribunalului Constanţa, care a emis pe numele a patru dintre ei mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, faţă de ceilalţi doi fiind luată măsura arestului la domiciliu.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.